Prefekti i Qarkut Vlorë, drejtoi mbledhjen onlinë me Task-Forcen Anticovid-19.

Ditën e sotme Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi një takim me Task-Forcën anticovid duke respektuar protokollet anticovid. Në takim morën pjesë Bashkia Vlorë, Drejtoria e Policisë Vlorë, ISHSH dhe AKU dhe me prezencë online të NJVKSH Sarandë dhe Delvinë.
Pikat kryesore që u trajtuan:
– Respektimi i aktit normativ për mbajtjetjen e maskave.
– Respektimi i aktitit normativ për ndalimin e lëvizjeve 22:00- 06:00.
– Respektimi i udhëzimit te Prefektit për dezifenktimin e institucioneve.
– Zbatimi i urdhrit nr.633 dt 17.11.2020 e MSHMS mbi ndalimin e grumbullimeve në ambiente të mbyllura dhe të hapura.