Misioni i Prefektit

Misioni i prefektit të qarkut është përmbushja e detyrimeve për të garantuar zbatimin e programit politik të Këshillit të Ministrave, në nivel qarku.
Lexo më shumë

Mbledhje e Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Vlorë

U zhvillua takimi i Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Vlorë, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut. Qëllimi i takimit…
Read More
Mbledhje e Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Vlorë

Regjistroni adresën e banimit në e-Albania ose në zyrën e Gjendjes Civile pranë bashkisë. Adresaime – Çelësi për të gjitha shërbimet publike!

http://Array
Read More
Regjistroni adresën e banimit në e-Albania ose në zyrën e Gjendjes Civile pranë bashkisë. Adresaime – Çelësi për të gjitha shërbimet publike!

Thirrja VI të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA VI Në zbatim të Vendimit nr. 395, datë 29.04.2015, të Këshillit të Ministrave “Për…
Read More
Thirrja VI të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës

Prefekti i Qarkut Vlorë ka zhvilluar sot mbledhjen e Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut

Prefekti i Qarkut Vlorë ka zhvilluar sot mbledhjen e Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut, në ambientet e institucionit dhe…
Read More
Prefekti i Qarkut Vlorë ka zhvilluar sot mbledhjen e Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut

Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi online mbledhjen e radhës së Këshillit të Basenit Ujor Vjosë

Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi online mbledhjen e radhës së Këshillit të Basenit Ujor Vjosë. Në këtë mbledhje u shqyrtuan…
Read More
Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi online mbledhjen e radhës së Këshillit të Basenit Ujor Vjosë

Takim me përfaqësues të Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, Administratën Rajonale të Zonave të Mbrojtura

Prefekti i Qarkut Vlorë, z. Flamur Mamaj, zhvilloi një takim me përfaqësues të Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, Administratën Rajonale…
Read More
Takim me përfaqësues të Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, Administratën Rajonale të Zonave të Mbrojtura

Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi mbledhjen e radhës së KBU Vjosë

Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi mbledhjen e radhës së KBU Vjosë duke respektuar protokollet anticovid, ku një pjesë e antarëve…
Read More
Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi  mbledhjen e radhës së KBU Vjosë

Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi një takim me antarët e Komisionit të Mbrojtjes Civile në Qarkë.

Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi një takim me antarët e Komisionit të Mbrojtjes Civile në Qarkë duke respektuar protokollet anticovid,…
Read More
Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi një takim me antarët e Komisionit të Mbrojtjes Civile në Qarkë.

Prefekti i Qarkut Vlorë, drejtoi mbledhjen onlinë me Task-Forcen Anticovid-19.

Ditën e sotme Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi një takim me Task-Forcën anticovid duke respektuar protokollet anticovid. Në takim morën…
Read More
Prefekti i Qarkut Vlorë, drejtoi mbledhjen onlinë me  Task-Forcen Anticovid-19.

Prefekti i Qarkut Vlorë me Administratën e Zonave te Mbrojtura realizuan mbjelljen 250 fidanëve dafinë dhe ilqe.

Së bashku me Shoqatën lokale Flag Pine dhe Admistratën Rajonale të Zonave të Mbrojtura Vlorë, ishim në Gjirin e Dafinës…
Read More
Prefekti i Qarkut Vlorë me Administratën e Zonave te Mbrojtura realizuan mbjelljen 250 fidanëve dafinë dhe ilqe.

U zhvillua takimi i Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Vlorë, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut. Qëllimi i takimit ishte informimi i anëtarëve mbi situatën e kaluar vjeshtë-dimër, si dhe masat që duhen për periudhën pranverë-verë, për t’u përgjigjur në kohë dhe me efektivitet të lartë situatave emergjente që…

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA VI   Në zbatim të Vendimit nr. 395, datë 29.04.2015, të Këshillit të Ministrave “Për miratimin e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike”, i ndryshuar, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë shpall thirrjen e gjashtë…

REPUBLIKA E SHQIPËRISE PREFEKTI I QARKUT VLORË Denonconi përfshirjen e administratës së Prefektit të Qarkut Vlorë në aktivitete elektorale
+35533424105