Prefekti i Qarkut Vlorë ka organizuar mbledhjen e parë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit, për vitin 2020.

Prefekti i Qarkut Vlorë ka organizuar mbledhjen e parë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit, për vitin 2020. Në këtë mbledhje mori pjesë Ministri i Mjedisit dhe Turizmit Blendi Klosi, kryetari i Bashkisë Vlorë, drejtues të institucioneve dhe operatorë turistik në sektorin e hotelerisë. Kjo mbledhje shënon fillimin e punës intensive për sezonin turistik për të ofruar cilësi, siguri dhe shërbim me standarde të larta. Në Vlorë 51 biznese kanë aplikuar për të marr Çertifikata për kategorizimin e njësive akomoduese.