Prefekti i Qarkut Vlorë ka zhvilluar mbledhjen e Mbrojtjes Civile

Prefekti i Qarkut Vlorë ka zhvilluar mbledhjen e radhës me pjesëmarrjen e perfaqësuesve të institucioneve në të gjithë qarkun, pjesë e Mbrojtjes Civile, ku u ndanë grupet e monitorimit sipas grafikut dhe zonave policore, në kuadër të Task Forcës së Masave Lehtelësuese Covid-19.
Mbledhja konsistoi në informimin rreth gjëndjes aktuale që nga mbledhja e kaluar e zhvilluar, krijimi i kushteve të përshtatshme dhe mirmenaxhimin e situatës në zonat e shpallur “zonë e gjelber”, menaxhimi i situatës në pikën e kalimit kufitar Qafë-Botë për evidentimin e shtetasve që hyjnë në kufi dhe zbatimin e vetkarantinimit, hartimin e grafikut të grupeve të terrenit për monitorimin e çdo subjekti sipas dy grupimeve, grupi i subjekteve me risk të lartë dhe subjektet e tjera.
Përbërja e grupeve është duke u formësuar me emrat konkret.

WhatsApp Image 2020-04-28 at 17.11.51 (1)
WhatsApp Image 2020-04-28 at 17.11.51
WhatsApp Image 2020-04-28 at 17.11.54 (1)
WhatsApp Image 2020-04-28 at 17.11.55 (1)
WhatsApp Image 2020-04-28 at 17.11.55 (2)
WhatsApp Image 2020-04-28 at 17.11.55 (3)