Prefekti i Qarkut Vlorë me Administratën e Zonave te Mbrojtura realizuan mbjelljen 250 fidanëve dafinë dhe ilqe.

Së bashku me Shoqatën lokale Flag Pine dhe Admistratën Rajonale të Zonave të Mbrojtura Vlorë, ishim në Gjirin e Dafinës ku realizuam mbjelljen 250 fidanëve dafinë dhe ilqe. Aktiviteti i realizuar me mbështetjen e #TheMedfund, është kontribut i rëndësishëm në zgjidhjen e problemeve mjedisore si ndryshimet klimatike, por edhe kthen në identitet Gjirin e Dafinës i cili e ka marrë emrin pikërisht prej kësaj bime e cila nuk gjendet më në këtë gji.