Takim Online të Task-Forcës Qëndrore Antikanabis.

Prefekti i Qarkut Vlorë ka marr pjesë në takimin Online të Task-Forcës Qëndrore, e cila drejtohet nga Zv/Mininstrja e Brendshme znj. Rovena Voda Takimet e Task-Forcës Qëndrore po zhvillohen në kuadër të luftës kundër kultivimit të lendêve narkotike, duke bërë vlerësim të situatës së deritanishme dhe rritjen e bashkëpunimit ndërinstitucional. Prefekti ka zhvilluar takime në të gjithë territorin e qarkut Vlorë, me pjesëmarrje të përfaqësuesve të Task-Forcës.