Postuar nga akshiAdmin
Takim- Task Forca

Në kuadër të sezonit turistik, Prefekti i Qarkut Vlorë ka zhvilluar ditën e sotme takim me të gjithë institucionet, pjesë e task-forcës, me qëllim ndarjen e detyrave dhe përgjegjësive për secilin. Në fjalën e tij Prefekti u përqëndrua në masat […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Trajnim për basenet

Në kuadër punës dhe udhëzimeve për basenet e lumenjve, kryesisht muajt e fundit, duke i dhënë përparësi mbrojtjes, monitorimit dhe menaxhimit të ujrave të lumenjve është zhvilluar në Vlorë trajnim nga Sekretariati Teknik i Këshillit Kombëtar të Ujit, me temë […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Takim për basenet

Prefekti i Qarkut Vlorë ka zhvilluar takimin e radhës me administratën e ABU, në të cilën u diskutua rreth përgatitjes së dosjes për subjektet, transparenca dhe detyrat funksionale të secilit nëpunës, problematikat dhe vështirësitë e hasura deri më tani gjatë […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Mbledhje për llogaridhënie

Prefekti I Qarkut Vlorë ka zhvilluar një mbledhje me drejtues të institucioneve të kuadër të llogaridhënies publike. Në fjalën tij Prefekti u përqëndrua në pikat kyce që secili intitucion duhet të përmbushë, bazuar në udhëzimet dhe urdhrin e Kryeministrit, për […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Takim Finiq-Delvinë

Prefekti I Qarkut Vlorë, axhendë të ngjeshur takimesh në kuadër të sezonit turistik – Takime në Bashkinë Finiq dhe Delvinë Prefekti I Qarkut Vlorë ka zhvilluar një sërë takimesh me qëllim rakordimin e punëve gjatë sezonit turistik, marrjen e  masave […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Takim- Task Forca

Sezoni turistik 2018 ka marr një vëmendje të vecantë përgjatë gjithë këtyre muajve, duke u përqëndruar në takime të ngjeshura dhe në punë të jashtëzakonshme. Ky sezon turistik për Qarkun e Vlorës ka një rëndësi të vecantë për potencialet që […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Takim- Emergjencat Civile

Prefekti I Qarkut Vlorë ka zhvilluar një sërë takimesh me qëllim rakordimin e punëve gjatë sezonit turistik, marrjen e  masave për të parandaluar zjarret gjatë muajve të nxehtë si dhe bërjen e diskutimeve lidhur me menaxhimin dhe monitorimin sa më […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Shpërndarja e ndihmave pas tërmetit

Gjate dites se sotme u organizua shperndarja e ndihmave per familjet e temtuara nga TERMETI ne fshatrat Matogjin e Bashaj . U shperndane Cadra, ushqime, veshmbathje dhe detergjente. Bashkepunuan ne ndarjen e ndihmave Njesia administrative Brataj dhe qendra stervitore Bunavi.

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Kontroll në Basene

Gjate inspektimit ne basenin e lumit Vjose ne zonen Gjirokasrer .Permet Tepelene u kontaktuan subjekret me aktivitet ne Basen dhe ju kerkua i gjithe dokumentacioni ligjor sipas procesverbalit te apeovuar nga Kryetari i Basenit. Gjate inspektimit u konstatua qe edhe […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Kontroll në Basene

Grupi mi ngitur nën kujdesin e Prefektit të Qarkut Vlorë, ka zhvilluar kontrroll fizik për subjektet që kanë ushtruar aktivitet në basenin e lumit Vjosë në Urën e Novoselës Fratar. Gjatë kontrrollit të subjekteve të mësipërme u gjetën në vendgrumbullimet […]

Lexo më shumë