Postuar nga akshiAdmin
Takim me Autoritetet Portuale

Prefekti I Qarkut Vlorë ka zhvilluar një takim me Drejtoritë që operojnë në Portin e Vlorës (Drejtorin e Kufirit dhe Emigracionit, Drejtorin e Doganës, Drejtorin e Portit dhe Drejtorin e Autoriteit Portual) me qëllim marrjen e masave për rritjen e […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Pashkët Ortodokse

Prefekti i Qarkut Vlorë, Kretari i Bashkisë Vlorë, Kryetari i Qarkut Vlorë, Konsullja e Italisë në Vlorë bënë një vizitë në Kishën Orthodokse në Vlorë me rastin e Festës së Pashkëve, ringjalljes së Krishtit. Mesazhi i përbashkët itë gjithë autoruteteve […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Kampionati i Volejbollit-Fushatë Sensibilizuese

Në kuadër të fushatës sensibilizuese në luftën kundër kultivimit dhe trafikimit e lëndëve narkotike, Prefekti I Qarkut Vlorë në bashkëpunim me Drejtorinë e Policisë dhe Drejtorine Arsimore Rajonale, kanë organizuar Kampinonatin e Volejbollit midis të rinjve në shkollat e mesme […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Makinat Elektrike

Prefekti I Qarkut Vlorë ka zhvilluar një vizitë në shkollën industriale“Pavarësia” me qëllim njohjen e punës dhe sfidave në prodhimin e makinave elektrike. Në kuadër të mbështjetjes dhe nxitjes të shkollave profesionale, si një mënyrë e sigurt për punësim, Prefekti […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Pashkët Katolike

Prefekti i Qarkut Vlorë, Kryetari i Bashkisë Vlorë, Kryetari i Qarkut Vlorë, Kryetari i Këshillit të Qarkut, deputetë dhe autoritete të tjera lokale bënë një vizitë në Kishën Katolike në Vlorë me rastin e Festës së Pashkëve, ringjalljes së Krishtit. […]

Lexo më shumë