Postuar nga akshiAdmin
Kryeministri Rama – Takim me biznesin në Vlorë

Sot në Vlorë, me përfaqësues të biznesit, u prezantuan rekomandimet e Strategjisë së re të Punësimit, nga Grupi Parlamentar i Partisë Socialiste, me pjesëmarrjen e Kryeministrit Z. Edi Rama, në kuadër të hartimit të Programit Kombëtar “Punësimi 2021” qëllimi kryesor […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Inspektim i punimeve në infrastrukturë

  Në kuadër të vijimësisë së investimeve në qytet me standarte të larta, Prefekti i Qarkut Vlorë dhe Kryetari i Bashkisë kanë inspektuar punën që po kryet në infrastrukturën e re pranë Kompleksit Sportiv në zonën e pyllit të Sodës. […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Konkretizimi i projektit ambicioz në rrjetin e Ujësjellës sh.a për furnizimin me ujë të pijshëm 24 orë për zonat Orikum, Dukat, Tragjas, Jonufër, Radhimë.

Fondi Shqiptar i Zhvillimit, Bashkia Vlorë, Prefekti i Qarkut Vlorë, Ujësjellës sh.a dhe përfaqësues të FSHZH, kanë organizuar një takim tejet të rëndësishëm lidhur me një projekt ambicioz në sektorin e ujit. Pas takimeve të vazhdueshme me banorët e zonave […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Antikanabisi

Antikanabisi: Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi në Selenicë takimin e radhës të Task-Forcës së Antikanabisit, më datë 27.03.2018, në orën 11:008, për sensibilizilim e fermereve, komunitetit dhe kryepleqve. Me pjesmarrjen e Kryetarit te Bashkisë Selenicë, Zv/Kryetarit dhe Drejtoritë të Policisë […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Mbjellja e fidanëve dhe shpërndarja e ullinjve

Në kuadër të nismës së Qeverisë shqiptare për gjelberimin e kurorave në të gjithë vendin janë zhvilluar sot një sërë aktivitetesh, me impakt të jashtëzakonshëm tek qytetarët dhe mjedisi. Prezent ka qenë Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi, […]

Lexo më shumë