Posted By akshiAdmin
Inspektim i punimeve në infrastrukturë

 

Në kuadër të vijimësisë së investimeve në qytet me standarte të larta, Prefekti i Qarkut Vlorë dhe Kryetari i Bashkisë kanë inspektuar punën që po kryet në infrastrukturën e re pranë Kompleksit Sportiv në zonën e pyllit të Sodës.

Gjatë inspektimeve për respektimin e standarteve të parashikuara dhe të kërkuara, Kryetari i Bashkisë Vlorë dhe Prefekti i Qarkut bën me dije se ky kjo zonë do të njoh një tjetër investim që do të konsistojë në realizimin e një parkimi te ri e dedikuar për frekuentusit e kompleksit sportiv, ndërkohë që kanë konfirmuar angazhimin për realizimin e një projekti rehabilitës kundër mbetjeve urbane në këtë zonë.