Posted By akshiAdmin
Vizitë në nëndetësen “Preveza” në Durrës

 

Prefekti i Qarkut Vlorë ka zhvilluar një vizitë në nëndetësen “Preveza” në Durrës, me ftesë nga Prefekti i Qarkut Durrës!

Prefekti Flamur Mamaj ka ndarë kohën me pjesmarrësit për të folur rreth nëndetëses “Preveza” si atraksion, por edhe për të bërë diskutime të tjera rreth historisë, kohës, dhe mjeteve ushtarake!

Në fund të vizitës Prefekti i Qarkut Vlorë dhe pjesëmarrësit e tjerë shënuan emrat në listën e vizitorëve të kësaj nëndetëse!