Postuar nga akshiAdmin
Mbledhje – Aksioni i ujit

Në kuadër të aksionit të furnizimit me ujë të pijshëm, ditën e enjte Prefekti I Qarkut Vlorë ka organizuar mbledhje me drejtuesit e ujësjellësit të Qarkut Vlorë si dhe me pjesëmarrjen e Zëvendësministrit të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjitikës Z. […]

Lexo më shumë