Postuar nga Bledar Seferi
Datë 01. 10. 2019 – Marrëdhëniet Shqipëri-Turqi edhe më të forta pas binjakëzimit të institucionit të Prefektit të Qarkut Vlorë me institucionin e Prefektit të Qarkut Muğla, në Turqi.

Institucioni i Prefektit të Qarkut Vlorë ka zhvilluar një vizitë 3-ditore në Prefekturën e Qarkut Muğla, në Turqi! Takimi me Prefekten e Qarkut Muğla Znj. Esengül Civelek dhe stafin e saj, u finalizua me nënshkrimin e një marrëveshje binjakëzimi midis […]

Lexo më shumë