Postuar nga akshiAdmin
Mbjellja e fidanëve dhe shpërndarja e ullinjve

Në kuadër të nismës së Qeverisë shqiptare për gjelberimin e kurorave në të gjithë vendin janë zhvilluar sot një sërë aktivitetesh, me impakt të jashtëzakonshëm tek qytetarët dhe mjedisi. Prezent ka qenë Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi, […]

Lexo më shumë
Postuar nga akshiAdmin
Mbledhje – Aksioni i ujit

Në kuadër të aksionit të furnizimit me ujë të pijshëm, ditën e enjte Prefekti I Qarkut Vlorë ka organizuar mbledhje me drejtuesit e ujësjellësit të Qarkut Vlorë si dhe me pjesëmarrjen e Zëvendësministrit të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjitikës Z. […]

Lexo më shumë